J2US: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση

J2US: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση

Τι ανακοίνωσε ο Κοκλώνης και άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του J2US το βράδυ του Σαββάτου, καθώς στο φινάλε περίμεναν την αποχώρηση του ζευγαριού, αλλά αυτό δεν έγινε και ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε το γιατί.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε ζωντανά στο πρόγραμμα του Alpha, για έναν ερασιτέχνη τραγουδιστή και τον επαγγελματία παρτενέρ του έμελλε να είναι η τελευταία φορά που θα ανέβαιναν στη σκηνή του λαμπερού σόου. Όλοι έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν την «ψήφο εμπιστοσύνης» κριτών και τηλεθεατών.

Έτσι, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα ενώ στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως πάντα, όμως, στο J2US το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτό και ένα τέταρτο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για αυτή την εβδομάδα. Ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει λίγες μόλις μέρες πριν τον μεγάλο τελικό;

«Δεν το πιστεύω! Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Σχετικά Tags
J2US