Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν βαριέσαι ή έχεις κουραστεί»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν βαριέσαι ή έχεις κουραστεί»

Κώστας Τσουρός: «Από εκεί που τρως δεν φτύνεις. Τι ποιος βλέπει τηλεόραση; Αυτοί που βλέπουν κι εσένα, μέσα από αυτό ζεις κι εσύ»

Απόσπασμα από την εμφάνιση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην Φαίη Σκορδά έπαιξε στο «Mega Καλημέρα» και μια φράση του παρουσιαστή και το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου, απασχόλησαν τους συνεργάτες της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά». Η Έλενα Χριστοπούλου του απάντησε: «Ναι, όμως δουλεύεις για την τηλεόραση, χρόνια εκεί, ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να τη σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει και η τσέπη μας».

Στο «Mega Καλημέρα», αρχικά πήρε τον λόγο ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο σχόλιο και μπροστά του και μπράβο της. Από εκεί που τρως δεν φτύνεις. Τι ποιος βλέπει τηλεόραση; Αυτοί που βλέπουν κι εσένα, μέσα από αυτό ζεις κι εσύ. Είναι άκυρο και ισοπεδωτικό για έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης. Ένας άνθρωπος που λέει ότι έχω σχέση με την τηλεόραση σαν συγγενή που δεν τον θέλω αλλά τον αγαπάω, αν δεν το θες κάτσε στο θέατρο που το θέλεις και το αγαπάς παράλληλα και μην κάνεις τηλεόραση. Μην είμαστε και υποκριτές με τον εαυτό μας, αν δεν ήθελε την τηλεόραση δεν θα ήταν στην τηλεόραση».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν εσύ βαριέσαι ή έχεις κουραστεί την ώρα που κάνεις τη δουλειά σου, δεν τον αφορά αυτό. Να το πεις μετά, ότι σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Δεν είναι ωραίο. Εμένα δεν θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή ότι βαριέται ή ότι έχει κουραστεί και να βάζω να τον βλέπω και να νιώθω ότι είναι κουρασμένος την ώρα που μιλάει».