Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Η κυρία τηλεκριτικός ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Η κυρία τηλεκριτικός ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι»

Τι απάντησε η δημοσιογράφος

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν εμπλακεί σε μια κόντρα που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, με αφορμή την ακύρωση της εμφάνισης της πρώην παίκτριας του Survivor στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ένα κείμενο που έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός και συγκεκριμένα η λέξη «υποκουλτούρα» ήταν αυτό που ενόχλησε έντονα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία απάντησε πολύ σκληρά με συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή που συμμετέχει η Αφροδίτη Γραμμέλη, το «Πρωινό μας».

Η αρχική τοποθέτηση της Αφροδίτης Γραμμέλλη:

 

Η λεκτική επίθεση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

 

«Κάποιοι όπως η κυρία Γραμμέλη, η κυρία τηλεκριτικός, βρήκε το πάτημα να βγάλει την εμπάθειά της. Χαρακτήρισε τους παίκτες ριάλιτι υποκουλτούρα αλλά, προφανώς ξεχνάει η ίδια ότι πέρυσι ήταν σχολιάστρια σε ένα ριάλιτι που δεν έχει ούτε αθλήματα όπως το Survivor, είναι ένα καθαρά ριάλιτι παιχνίδι, σκληρό ριάλιτι. Επίσης ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι και ότι συντηρεί την υποκουλτούρα που η ίδια θεωρεί ότι είναι όλοι οι παίκτες ριάλιτι.

Δε μετανιώνω για τίποτα από όσα είπα γιατί δεν είπα κάτι. Η κυρία Γραμμέλη βρήκε το πάτημα να δείξει την εμπάθειά της προς το πρόσωπό μου. Δε με απασχολεί το τι λέει η κάθε Γραμμέλη. Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αυτό που είπε ήταν πολύ υποτιμητικό. Θεωρώ ότι οφείλει ένα δημόσιο συγγνώμη σε όλους αυτούς τους παίκτες ριάλιτι. Ο καθένας έχει το δικό του σκοπό που συμμετέχει σε ένα ριάλιτι. Δεν έχει δώσει κανείς το δικαίωμα σε καμία τηλεκριτικό να μας κουνάει το χέρι και να μας βάζει όλους σε ένα σακί, μας βάζει όλους σε μια κατηγορία. Ήταν πολύ υποτιμητική η λέξη υποκουλτούρα και γι΄ αυτό απάντησα.

Απορώ πως έκανε αυτή τη δήλωση μιας και το κανάλι που δουλεύει έχει στο πρόγραμμά του ριάλιτι. Υποτιμάει τους ανθρώπους που εργάζονται στα ριάλιτι… και τον ίδιο της τον εαυτό γιατί έχει κολλήσει ένσημα ως σχολιάστρια στο Big Brother. Θα πρέπει αυτή η γυναίκα να βάλει ειρήνη και αγάπη στην ψυχή της και να σταματήσει πια να ρίχνει το δηλητήριό της. Ας προσέξει να μη δαγκώσει τη γλώσσα της γιατί θα φαρμακωθεί, αυτό είναι σίγουρο. Ας αγαπήσει τις γυναίκες. Ας αγαπήσει πρώτα τον ίδιο της τον εαυτό γιατί την διακατέχει ο μισογυνισμός. Η κυρία Γραμμέλη δεν κάνει ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε μιλάει για πιάνο και γαλλικά, ούτε για όπερα όταν βγαίνει στην τηλεόραση για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα», δήλωσε στην κάμερα και τον Γιάννη Μαυρίδη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μετά την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων, η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε ως εξής:

«Εγώ έγραψα στη στήλη μου ένα γενικότερο κείμενο το οποίο έχει παρανοηθεί σφόδρα. Ορμώμενη από όλες αυτές τις εικόνες που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στα ριάλιτι, στο κείμενο μου αναφέρω ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση στην τηλεόραση, όπου όλες οι εκπομπές, περισσότερες από 10, κυνηγάμε τους παίκτες ριάλιτι να μας δώσουν μία δήλωση.

Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσουν, κάποιοι μας τρολάρουν, έχουμε δει σκηνές απείρου κάλλους στα αεροδρόμια για τις οποίες έχουν τοποθετηθεί αθλητές με μετάλλια. Πρόσφατα η Άννα Κορακάκη είχε κάνει κάποιο παράπονο.

Εγώ έγραψα ένα κείμενο που λέω ότι αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι ένα κλίμα υποκουλτούρας. Τα βάζω με εμάς που έχουμε κάνει την τρίχα, τριχιά. Φτάσαμε στο σημείο μία παίκτρια να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο παρά πέντε. Εννοούσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά δεν έγραψα το όνομά της».