Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: «Κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ στον δρόμο τότε από τον ΣΚΑΪ»

Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: «Κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ στον δρόμο τότε από τον ΣΚΑΪ»

«Σε παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε: παρακαλώ, περάστε από το λογιστήριο»

Η Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ αλλά και για το bullying που είχε δεχτεί, όταν μίλησε ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων.

«Διάβασα ότι η Ντόρα έφυγε από τον ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζω το γιατί. Κάπως έτσι όμως είχα φύγει κι εγώ τότε, όταν ήμουν στον ΣΚΑΪ. Με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι. Και βρέθηκα κι εγώ έτσι στον δρόμο τότε» δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου για τη Ντόρα Κουτροκόη και συμπληρώνει: «Σε παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε: παρακαλώ, περάστε από το λογιστήριο».

«Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, δηλαδή στη μέση της χρονιάς δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στον δρόμο. Και η Ντόρα έχει κι ένα παιδί και το μεγαλώνει μόνη της, είναι μονογονεϊκή οικογένεια νομίζω. Εμένα αυτό λίγο με χάλασε» ανέφερε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Η Μάγδα Τσέγκου αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που εισέπραξε πριν από κάποια χρόνια, όταν η ίδια αναφέρθηκε ανοιχτά στο ζήτημα της κατάψυξης ωαρίων.

«Ήμουν από τις πρώτες το 2017 που μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα κοινωνικό ζήτημα που δεν χωράει ταμπού. Είχα δεχτεί πάρα πολύ bullying στα social αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ένα πληκτρολόγιο και κρίνουν γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εγώ τη δική μου και τους στέλνω τα φιλιά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.