Άρης Καβατζίκης: «Είπε μπροστά στον λυκειάρχη “εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω, θα τον βαράω»

Άρης Καβατζίκης: «Είπε μπροστά στον λυκειάρχη “εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω, θα τον βαράω»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε περιστατικά βίας εναντίον του από συμμαθητή του στη Θεσσαλονίκη

Τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη για τον σχολικό εκφοβισμό που βίωσε, σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης και θέλησε με αυτή την αφορμή να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση για τα δικά του σχολικά χρόνια, αποκαλύπτοντας περιστατικά βίας στα οποία υπήρξε θύμα.

«Θυμήθηκα μία ιστορία, που μου συνέβη στην Α’ Λυκείου, στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είχα έρθει τότε από τη Ρόδο, είχε πάρει μετάθεση ο μπαμπάς μου. Εκεί υπήρχαν διάφοροι μάγκες, τότε τους λέγαμε ροκαμπηλάδες, με τα τσουλούφια και τα δερμάτινα μπουφάν. Ήταν ένας κύριος, ο οποίος στα διαλείμματα, στα καλά καθούμενα, επειδή είχα έρθει από άλλο σχολείο και δεν ήμουν αυτό που λέμε ο μάγκας του σχολείου, με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα. Μιλάω για κλωτσιά κανονική, βία. Και σε εκδρομή του σχολείου ακόμα» θυμάται ο δημοσιογράφος.

«Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη, ο οποίος το μόνο που του είπε ήταν: "θα ήθελα να σε παρακαλέσω, να μην τον ξαναενοχλήσεις. Αυτό έκανε μόνο. Κι ο κύριος εκείνος είπε μπροστά στον λυκειάρχη: "Εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω, θα τον βαράω. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη» συμπλήρωσε. «Προσοχή στους μάγκες. Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι» τόνισε καταλήγοντας ο δημοσιογράφος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...