Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν φοβάμαι την έκθεση, βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν φοβάμαι την έκθεση, βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός»

«Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

Για την παρουσίαση εκπομπής, αν και ηθοποιός, για την αναγνωρισιμότητα και πόσο τον επηρέασε αυτή, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του talk show «Night out» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σοταρισμένη και ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ για τον ρόλο του παρουσιαστή, τον οποίο αναλαμβάνει τον τελευταίο χρόνο, σχολίασε: «Μου αρέσει που είμαι παρουσιαστής. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα που έχω κάνει ως τώρα, ίσως γιατί βάζω ένα λιθαράκι του εαυτού μου». Κάνοντας αναφορά στην εικόνα που θεωρεί ότι έχει ο κόσμος για το πρόσωπό του τόνισε: «Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω ως Θεοχάρης όπως με ξέρουν οι κολλητοί μου φίλοι, γιατί υπάρχει μια ασφάλεια πίσω από αυτό».

«Δεν φοβάμαι την έκθεση γενικότερα. Βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός. Αν πάρει η κοινή γνώμη κάποια πράγματα, μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει και αυτό δεν με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής. Θέλει δύναμη, νιώθω ευάλωτος. Ως παιδί ήμουν πολύ ατίθασος και καθόλου ευάλωτος» πρόσθεσε. «Όταν άρχισα να βλέπω τι αντίκτυπο έχει η δημόσια εικόνα στους ανθρώπους γύρω μου, αλλά και στον ίδιο μου τον εαυτό "κλείδωσα" και είπα ότι δεν χρειάζεται, γι’ αυτό και δεν θα με δεις να λέω τη γνώμη μου για τίποτα, γιατί είναι περιττή. Θα ήθελα πάρα πολύ να φτάσω σε σημείο να κάνω αυτό που κάνεις κι εσύ, να εμπνέω ανθρώπους μέσα από την στάση και τις απόψεις μου. Δεν ξέρω αν θα φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο, γιατί μου αρέσει η ιδιοτικότητα. Στο τέλος της ημέρας λέω δεν βαριέσαι, άστο. Δεν θέλω να προκαλώ» είπε στη Δανάη Μπάρκα.

Μιλώντας για το προφίλ του ζεν-πρεμιέ που συχνά του απέδιδαν, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλησα ποτέ να δημιουργήσω μια τηλεπερσόνα. Μου έλεγαν ότι ταιριάζω στο προφίλ του ζεν πρεμιέ αλλά δεν μπόρεσα να ταιριάξω ούτε σε αυτό».