Θεοχάρης Ιωαννίδης: Στα 16 μου συνέβη κάτι που με σόκαρε και έπεσαν τα μαλλιά μου

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Στα 16 μου συνέβη κάτι που με σόκαρε και έπεσαν τα μαλλιά μου

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Sτο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Θεοχάρης Ιωαννίδης το πρωί της Τρίτης απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής «Night Out» που θα παρουσιάσει στο Mega.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει περισσότερα για τα λευκά μαλλιά του ηθοποιού κι εκείνος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. «Το μαλλί μου είχε πέσει όλο όταν ήμουν πιτσιρικάς και γι’ αυτό βγήκε έτσι άσπρο μετά. Από τότε δεν έχω κανένα θέμα. Μεγαλώνουν προς τα πάνω, είναι άφρο», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Γενικά σαν παιδάκι είχες άγχος;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν είχα τίποτα περισσότερο, από ό,τι περνάμε όλοι μας στην παιδική ηλικία, αλλά σίγουρα ήμουν πιο ευαισθητοποιημένος. Μου συνέβη κάτι εκεί στα 16-17, που εμένα με σόκαρε και το έβγαλε έτσι ο οργανισμός μου. Χαίρομαι που το έβγαλε έτσι και δεν το έβγαλε αλλιώς».

«Δεν έχει νόημα να το πω, γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά»

«Δεν έχει νόημα να το πω, γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά. Απλά ήμουν εγώ πιο ευαισθητοποιημένος σε κάποια πράγματα ως παιδί και μου βγήκε έτσι», σημείωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...