Θανάσης Αλευράς για πατέρα Αντώνιο: «Για εμένα είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω τι να πω»

Θανάσης Αλευράς για πατέρα Αντώνιο: «Για εμένα είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω τι να πω»

«Επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου»

Στη μάχη του με την κατάθλιψη και το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρούσε, τον πατέρα Αντώνιο και τις κατηγορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα εις βάρος του, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά αναφέρθηκε στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Αλευράς.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την ευστροφία του Νίκου Μουτσινά, έχει εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό πολλά χρόνια. Είναι άλλο ταλέντο. Έχουμε συνεργαστεί και ισχύει, ότι είναι δύσκολος συνεργάτης. Τα έχει πολύ συγκεκριμένα στο κεφάλι του. Όταν είσαι και φίλος με τον άλλο, νιώθεις ότι έχεις μια ευκολία παραπάνω, να του πεις το οτιδήποτε. Περάσαμε φανταστικά, αν και δεν είναι εύκολο», δήλωσε ο ηθοποιός για τον παρουσιαστή.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο, τον οποίο και έχει γνωρίσει προσωπικά, ανέφερε: «Έχει στηρίξει πολύ την Κιβωτό του Κόσμου. Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση, που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια». Συμπλήρωσε δε, ότι «τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα... δεν ξέρω τι να πω».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε με την κατάθλιψη και το αυτοάνοσο που εμφάνισε. «Στη ζωή μου έχω περάσει κατάθλιψη, δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Δεν το πίστευα τότε, γιατί θες να τελειώνεις με όλες αυτές τις ανασφάλειες, τον φόβο και να αποκτήσεις αυτοεκτίμηση. Η ηλικία των 40 για εμένα ήταν κομβική», εξήγησε.

Όσο για την ψωρίαση που εμφάνισε, δήλωσε: «Η ψωρίαση είναι δερματικό και φαίνεται, οπότε σε κάνει να νιώθεις μια ενοχή. Μου βγήκε μετά την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων, που ήταν το έναυσμα νομίζω, όχι η αιτία. Γέμισα κοκκινίλες μέσα σε 25 λεπτά. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλει να μου πει το σώμα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι έπρεπε να πετάξω ορισμένα φορτία που με βάραιναν, να καθαρίσω και να ακούσω το μέσα μου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...