Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει συμπαρουσιαστής της, πλανάται»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει συμπαρουσιαστής της, πλανάται»

«Μην τρελαθούμε τώρα, ότι η Ελένη πήρε συμπαρουσιαστή» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

Τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όσον αφορά τον ρόλο του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε νωρίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται» σχολίασε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ok».

Τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας, λέγοντας: «Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν». Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Μην τρελαθούμε τώρα, ότι η Ελένη πήρε συμπαρουσιαστή».

«Μπορεί έτσι να του είπε για να τον κλείσει. Εγώ όταν είδα το όνομά του στην Ελένη Μενεγάκη, έτσι σκέφτηκα» αποκρίθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου.