GNTM: Ποια αποχώρησε και δεν έριξε ούτε δάκρυ ενώ έκλαψαν άπαντες

GNTM: Ποια αποχώρησε και δεν έριξε ούτε δάκρυ ενώ έκλαψαν άπαντες

Βίκυ Καγιά: «Θα σου κάνει καλό...»

Σε φάση σκληρού ανταγωνισμού έχει περάσει το GNTM κι οι αντιπάθειες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ ορισμένων κοριτσιών μεταφέρθηκαν στο πλατό.

Η επόμενη ημέρα βρήκε τα κορίτσια να πρέπει να ανταποκριθούν σε νέες προκλήσεις. Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να κάνουν μαθήματα pole dancing για να τονώσουν τη θηλυκότητά τους και να εκφραστούν χωρίς να ντρέπονται. Αν κι αρκετές κοπέλες ήταν αρχικά σκεπτικές, στην πορεία άφησαν στην άκρη τις αναστολές κι έζησαν με χαρά αυτήν την εμπειρία με την καθοδήγηση του pole dancing instructor, Σταυρή Τζανή.

Για τη φωτογράφιση αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες του GNTM έπρεπε να συνεργαστούν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια BSB Jeans, που είχε υπέρτιτλο «sexy & cool».

Στο φαινομενικά εύκολο concept άλλες κοπέλες μπήκαν με αυτοπεποίθηση και κατάφεραν να αναδείξουν τα ρούχα τους, ενώ άλλες, που πίστευαν πως θα έχουν μία καλή λήψη, διαψεύστηκαν. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης φάνηκε πως έφερε ένταση ανάμεσα στο κορίτσια του GNTM, που διαφώνησαν έντονα κι αντάλλαξαν τις πρώτες βαριές κουβέντες.

Το μοντέλο, που είχε τη χειρότερη πόζα κι αποχώρησε από το διαγωνισμό μόδας, ήταν η Ζωή, την οποία οι κριτές σε αρκετές περιπτώσεις την έβρισκαν ανέκφραστη. Αν κι οι φίλες της πλάνταξαν στο κλάμα, στο πρόσωπο της ίδιας δεν κύλησε ούτε δάκρυ.

Σχετικά Tags
GNTM