Ναταλία Γερμανού: «Ο τρόπος που εργάζεται ο Γιώργος Λιάγκας στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους»

Ναταλία Γερμανού: «Ο τρόπος που εργάζεται ο Γιώργος Λιάγκας στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους»

Για τα όσα είπε η Τζεφ Μοντάνα

Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Τα όσα είπε σχολιάστηκαν στη συνέχεια και από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα.

«Τον Γιώργο Λιάγκα τον συμπαθώ και τον Κούγια τον συμπαθώ. Εγώ που τους έχω γνωρίσει, έχω γνωρίσει συμπαθέστατους, έξυπνους και ικανούς ανθρώπους. Βέβαια, στο πλαίσιο αυτό στο οποίο λειτουργούν και ερμηνεύουν έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο, έχουν ένα κείμενο. Αυτό το κείμενο έχει πεποιθήσεις και απόψεις, οι οποίες είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την ηθική μου και τους κώδικες της ελευθερίας, κάποιες απόψεις είναι για τα σκουπίδια.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σκληρός μαζί μου, ήταν πολύ επιθετικός μαζί μου και ήταν αμήχανο. Καταλαβαίνω γιατί το κάνει και από πού προέρχεται. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και η δουλειά του είναι να αρέσει σε όλους», δήλωσε η Τζέφ Μοντάνα και πρόσθεσε για τον Αλέξη Κούγια:

«Καταλαβαίνω ότι ο Κούγιας που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν είναι παρά μία περσόνα που κατασκεύασε ο ίδιος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την επικοινωνία. Εκεί πέρα του βγάζω το καπέλο. Είναι μετρ της επικοινωνίας. Η επιλογή του να κάνει ρατσιστικά σχόλια είναι χυδαία».

Μετά την μετάδοση του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και είπε τα εξής: «Στην ουσία υποστήριξε ότι αυτό που προβάλουν στο δημόσιο βήμα τους ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αλέξης Κούγιας είναι ρόλος, ότι είναι αλλιώς στη ζωή τους. Για τον κ. Κούγια δεν δικαιούμαι να ομιλώ γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε κάνει παρέα, δεν ξέρω.

Είπε ότι η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να αρέσει σε όλους. Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ πολύ με αυτό, γιατί ο τρόπος που εργάζεται ο Γιώργος στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους. Ίσα ίσα που τον καθιστά αντιπαθή και ενοχλητικό μερικές φορές, σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Ίσως εννοούσε η Τζεφ ότι δουλειά του Γιώργου είναι να αρέσει σε μεγάλο μέρος της συντηρητικής μέσης αστικής οικογένειας.

Ο Λιάγκας δεν είναι ο τύπος του παρουσιαστή του δημοσιοσχετίστα που λέει να τα έχω καλά με όλους, ίσα ίσα που πολλές φορές εκνευρίζει πολύ κόσμο».

3
σχόλια
 1. avatar ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ

  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ - Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ ..- Η ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ..! Τ Ο Σ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ''ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ'' ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΛ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ( ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α ..) ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ''ΚΑΤΙ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...? ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ( Π.Χ. ΜΕΝΕΓΑΚΗ , ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ , ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΛΠ....) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ''ΠΟΙΟΤΗΤΑ'' Φ Α Ι Δ Ρ Ο Τ Η Τ Α Σ ΚΑΙ Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Ο Υ ΕΠΙΠΕΔΟΥ..! Α Υ Τ Α ''ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ''...! ΤΑ Δ Η Θ Ε Ν ΚΑΙ ΟΙ Ω Ρ Α Ι Ο Π Α Θ Ε Ι Ε Σ ...!!!! Κ Ρ Ι Μ Α !!!!

 2. avatar Με

  Με κείμενα μιλάει ο Λιάγκας;; Προφανώς λέει και τα δικά του... Στην προκειμένη περίπτωση; Προσέβαλε την Τζεφ;; Περιττό αν έγινε.
  Αυτό της Γερμανού τι ήταν πάλι; Αυτή νομίζει ότι αρέσει σε όλους; Ίσως καθόλου ούτε και αυτή. Επειδή τόνισε το "καθόλου"... Χα

 3. avatar Νικος Καλογεροπουλος

  Γιατι, εσυ αρεσεις σε οοόλο τον κοσμο?

Παρακαλούμε περιμένετε ...