Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν θέλω να βλέπω στην τηλεόραση τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν θέλω να βλέπω στην τηλεόραση τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό»

Ο ηθοποιός αναφέρεται στις δημοσιεύσεις φωτογραφιών από εγκληματίες

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την δημοσίευση φωτογραφιών εγκληματιών στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τόνισε πως δεν του αρέσει να προβάλλονται σε μεγάλο βαθμό ειδήσεις για εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας κι έχουν σχέση κυρίως με παιδιά.

«Στα δικαστήρια. Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι και να τον αφήσουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε συνέχεια εμείς κοινωνοί του σκοταδιού και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω. Δεν θέλω! Για ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι. Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω! Το κατάλαβα τη μία φορά και ποιος είναι. Ε κάθε μέρα δεν μπορώ να δω το ίδιο συγγνώμη. Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη αυτόν τον τύπο και να μην κάνω ανθρώπους και κάτι που θα εξελίξει την κοινωνία και τον πολιτισμό μου; Τις βαφτιστήρες μου, ανθρώπους που αγαπώ, τον σκύλο μου. Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;» τόνισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

1
σχόλιο
  1. avatar ΝεοΔημοκρατης

    Αυτή τη φάτσα θα βλέπεις γατί πουλάει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...