Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: «Δεν λέμε ποτέ σε ένα κορίτσι ότι είσαι σαν τον Στάθη Ψάλτη»

Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: «Δεν λέμε ποτέ σε ένα κορίτσι ότι είσαι σαν τον Στάθη Ψάλτη»

Φαίη Σκορδά: «Όταν κάποιος πέφτει κάτω, στην τηλεόραση, πηγαίνεις σε διαφημίσεις»

Για όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM μίλησαν στο «Πρωινό μας». Η ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και η λιποθυμία της κοπέλας που προβλήθηκε κανονικά, εξόργισαν την πρωινή παρέα του ΣΚΑΙ.

«Είναι ριάλιτι που σημαίνει πως ότι συμβαίνει το δείχνουμε. Είναι η φύση και η ταυτότητα αυτών των προγραμμάτων. Όταν κάποιος πέφτει κάτω, στην τηλεόραση, πηγαίνεις σε διαφημίσεις. Κάνω διάφορες σκέψεις, πώς το άφησαν αυτό; Τα μικρόφωνα τα βγάζεις, παίρνεις την κοπέλα και την πας κάπου αλλού, καλείς μια βοήθεια.

Αυτή η αντιμετώπιση είχε τηλεοπτικές προδιαγραφές. Δεν ανοίγεις διάλογο με έναν άνθρωπο που έχει πέσει κάτω κι έχει λιποθυμήσει. Είσαι σε πανικό και παίρνεις τον άλλον και τον βοηθάς. Υποθέτω, επειδή είναι έμπειροι οι άνθρωποι, πως αυτό υπερθεματίστηκε για να υπάρξει μέσα στο επεισόδιο», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε από την πλευρά της: «Όλα είναι θέμα αγωγής. Είναι αγωγής τηλεοπτικής για την παραγωγή του παιχνιδιού, είναι αγωγής συμπεριφοράς για τον κύριο Σοφρωνίου, ήταν ένα ανάγωγο σχόλιο. Για την κοπέλα λυπάμαι ως γονιός που αυτό το παιδί έχει εναποθέσει εκεί τις ελπίδες του».

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε με τη σειρά της: «Δεν λέμε ποτέ σε ένα παιδί, σε ένα κορίτσι ότι είσαι σαν τον Στάθη Ψάλτη γιατί αυτό μπορεί να το συνοδεύει μια ζωή. Και ειδικά και όταν είναι τηλεοπτικό που σημαίνει ότι το ακούν και άλλα παιδιά και φέρονται λίγο διαφορετικά στα σπίτια τους και όχι μόνο. Ξέρουμε ότι το GNTM κάπως επηρεάζει πάρα πολύ τα παιδιά, καλώς ή κακώς.

Το δεύτερο είναι ότι βλέπουμε ένα κορίτσι που λιποθυμά, κλαίει με αναφιλητά. Λένε ότι "θα είμαστε εκεί", εμείς δεν είμαστε ποτέ εκεί. Σε κανένα ριάλιτι, μετά, δεν είσαι με τα παιδιά, τα οποία είναι μόνα τους, γυρνάνε σε μια πραγματικότητα. Εγώ λυπήθηκα με αυτό που συνέβη σε αυτό το κορίτσι και θεώρησα άτοπο και ατυχές αν το δω στην τηλεόραση».

1
σχόλιο
  1. avatar oti na nai

    Kseftila tis kanoun tis kopeles...ti sxolia einai auta pou kanoun...mathete na milate omorfa...

Παρακαλούμε περιμένετε ...