Τζένη Θεωνά: «Είχα πάθει σοκ τότε, 45 εγκεφαλικά και 35 εμφράγματα»

Τζένη Θεωνά: «Είχα πάθει σοκ τότε, 45 εγκεφαλικά και 35 εμφράγματα»

Η ηθοποιός μίλησε για όσα έχει ακούσει κατά καιρούς για το πρόσωπό της, τον γάμο της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους

Στα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς για το πρόσωπό της, αναφέρθηκε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ενώ μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της, τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη και έκανε μια αποκάλυψη για τον γιο της και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Με έχουν κατηγορήσει, ότι είμαι σνομπ. Στα μέσα υπήρξε μια διάθεση, ότι είμαι σνομπ, ξινή, απόμακρη. Έρχονται συνήθως άνθρωποι και μου λένε, ότι "δεν είσαι αυτό που φαίνεσαι"» είπε η Τζένη Θεωνά και συνέχισε: «Όταν είχα ξεκινήσει τη σχέση μου με τον Δήμο, ήταν κάτι πολύ φρέσκο. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη, αισθανόμουν φοβερή παραβίαση, είχα πάθει φοβερό εγκλωβισμό, δεν ήμουν έτοιμη, ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ. Είχα πάθει σοκ, 45 εγκεφαλικά και 35 εμφράγματα». Η Τζένη Θεωνά πρόσθεσε επίσης: «Όπου και να σε πετύχουν, θα σε ρωτήσουν γι’ αυτό το πράγμα. Είχα πιεστεί πάρα πολύ τότε».

Η ηθοποιός εξήγησε, πως αν και απολαμβάνει το διάλειμμα από τη δουλειά, για να αφιερωθεί στον γιο της, δεν θα μπορούσε να την παρατήσει οριστικά. «Η δουλειά δεν συγκρίνεται με τη μητρότητα. Το ένα είναι το πρότζεκτ της ζωής μου και το άλλο είναι δουλειά. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου. Μου αρέσει να αισθάνομαι δημιουργική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιλογή της να μην κάνει θέατρο, αλλά να δοκιμάσει τον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από την εκπομπή «Μαμά-δες», είπε: «Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε στο θέατρο κι εγώ και το παιδί. Περνούσα υπέροχα με τους συναδέλφους μου, αλλά είδα, ότι η εξίσωση αυτή δεν βγαίνει. Το παιδί ήταν έξαλλο και εγώ ράκος συναισθηματικά. Είπα, ότι δεν το ξανακάνω ούτε κατά διάνοια. Λειτούργησε καλύτερα το πρόγραμμα με την εκπομπή, ο γιος μου είναι πιο ήρεμος κι ήρθε κι άλλη μια πρόταση, την οποία την ερωτεύτηκα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον γιο της κι αποκάλυψε ποιος είναι ο πρώτος του έρωτας. «Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις τι να πρωτοθυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν, ότι έχει ερωτευτεί. Τους λέω κι εγώ "για πείτε μου κι εμένα, γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι". Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε το παιδί μου ότι ερωτεύτηκε, ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Είχε πάει καλεσμένος ο Δήμος να τραγουδήσει και την έβλεπε στην τηλεόραση. Μου είπε ότι την ερωτεύτηκε», είπε κλείνοντας.