Τζένη Θεωνά: Έχω περάσει το δικό μου προσωπικό αυτομαστίγωμα – Η φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού έλεγε «δεν είσαι καλή»

Τζένη Θεωνά: Έχω περάσει το δικό μου προσωπικό αυτομαστίγωμα – Η φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού έλεγε «δεν είσαι καλή»

«Έλεγα για χρόνια μέσα μου: ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος», είπε η ηθοποιός

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, τη σχέση με τον γιο και τον σύζυγό της, καθώς και για την περίοδο που αμφισβητούσε τον εαυτό της.

«Δεν ακολούθησα το σύνδρομο του καλού μαθητή και στην υπόλοιπη ζωή μου. Νομίζω ότι δεν έχω τέτοιο drive, δεν είμαι πάρα πολύ φιλόδοξη. Είμαι στον βαθμό που αναλογεί σε αυτή τη δουλειά αλλά μεγαλώνοντας αισθάνομαι πιο ταπεινή, πιο ήρεμη», είπε η Τζένη Θεωνά.

«Δεν έχω αίσθηση θριάμβου, ότι θα βγω και θα καταχειροκροτηθώ στο Hollywood», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

«Πάσχιζα πολλά χρόνια που έλεγα: ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος. Έχω περάσει το δικό μου προσωπικό αυτομαστίγωμα, όπως όλοι, αλλά έχω επιβιώσει. Η φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού έλεγε: δεν είσαι καλή», τόνισε η Τζένη Θεωνά.

«Είμαι σε πολύ καλό σημείο, νιώθω πολύ καλά για πολλά πράγματα, σε αντίθεση με δύο χρόνια πριν, που ήταν ο Αρίωνας μικρός, είχαν γίνει πολλές αλλαγές και είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Εκείνη ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, ήταν πραγματικά ένα βάσανο. Αισθανόμουν σε όλα κακή. Τώρα νιώθω πιο ώριμη και ήσυχη από ποτέ», σημείωσε η ηθοποιός.