Αυστηρή κριτική Πορτοσάλτε στον Πολ Ευμορφίδη: «Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι της Σακελλαροπούλου»

Αυστηρή κριτική Πορτοσάλτε στον Πολ Ευμορφίδη: «Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι της Σακελλαροπούλου»

Τι έχει δηλώσει στο παρελθόν ο επιχειρηματίας για την αμφίεση του

«Ο κ. Ευμορφίδης ως ανεξάρτητος άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του και το μαγαζί του, αλλά κακώς μπήκε έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο» ήταν το πρώτο σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για τις «viral σαγιονάρες» του επιχειρηματία Πολ Ευμορφίδη που φόρεσε στο Προεδρικό Μέγαρο στο δείπνο που παρέθεσε η Ελληνική Προεδρεία προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Ο δημοσιογράφος κατέκρινε την ενδυματολογική του επιλογή και επισήμανε πως «κάκιστα του επέτρεψαν να μπει έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο. Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι το σπίτι της κυρίας Σακελλαροπούλου, είναι το σύμβολο του κράτους μας».

«Δεν πα' να πήγαινε ο Μπάιντεν έτσι! Δεν πρέπει να μπεις έτσι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Αν πάει ο Μπάιντεν παραλίας, να τον πετάξουν έξω. Αν αυτά έχουν αλλάξει, περιμένουμε από την κυρία Σακελλαροπούλου να μας το πει» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον ιδρυτή της Coco Mat, βρέθηκε στο προεδρικό με μαύρο παντελόνι, πράσινο πουκάμισο και σανδάλια. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν έχει δηλώσει πως έχει λίγα ρούχα, κυκλοφορεί με ποδήλατο και δεν έχει στην κατοχή του ούτε μία γραβάτα.

«Κυκλοφορώ με το ποδήλατο. Δεν έχω γραβάτα. Ούτε μία. Μόνο δύο ρούχα, τα οποία φοράω ολόκληρο το χειμώνα. Τα πλένω και τα ξαναφοράω. Η γραβάτα δεν μου λέει τίποτα. Είμαι αυτός που βλέπεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει, να λέω ό,τι θέλω να πω με τα μάτια. Τα ρούχα άλλωστε δεν μπορούν να μιλήσουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.