Γιάννης Μπέζος: Έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Γιάννης Μπέζος: Έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

«Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου»

Για την πολιτική, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τα ανδρικά στερεότυπα, και τον ρόλο του gay «Γιάννη» που υποδύθηκε στους «Απαράδεκτους» μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιάννης Μπέζος.

«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με την πολιτική του τοποθέτηση ο Γιάννης Μπέζος.

Για την υπόθεση Φιλιππίδη ο δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος, ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή. Το ερωτηματικό μου είναι, τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω, ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος, επιμένω, ότι είναι θέμα παιδείας».

«Οι άνδρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των ανδρών είναι, ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους», υποστήριξε ο Γιάννης Μπέζος αναφερόμενος στα ανδρικά στερεότυπα.

Τέλος, για τον ρόλο του στους «Απαράδεκτους» είπε: «Ο ρόλος του Γιάννη στους Απαράδεκτους θα μπορούσε να "σταθεί" και σήμερα, εάν γίνει με ζεστή καρδιά και ειλικρινές βλέμμα».

1
σχόλιο
  1. avatar Φιλελεύθερος

    Είναι λέει φιλελέ και αγαπάει την Δημοκρατία. Αλλά γουστάρει που παρακολουθουντε και ολοι. Ετσι αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία και αυτός. Λαμπρά. Φουλ για βουλευτής της ΝΔ παει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...