Ραμόνα Βλαντή: «Τα κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Ραμόνα Βλαντή: «Τα κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το Instagram»

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο» λέει η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»

Τις εξελίξεις στο GNTM σχολίασε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα το πρωί η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ραμόνα Βλαντή και εξέφρασε την άποψή της για τα μοντέλα που διαγωνίζονται σε αυτό.

«Τα κορίτσια του GNTM δεν μπορούν να είναι μοντέλα. Είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας. Κατ’ εμέ υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα εκεί μέσα. Το ένα μάλιστα έφυγε χθες, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι υπόλοιπες είναι κρεμάστες για το Instagram. Θα το δείτε και στη συνέχεια, ότι δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά αυτά τα κορίτσια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ραμόνα Βλαντή δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι character, το έχω πει πολλές φορές. Επειδή έχει πολλές πλαστικές επάνω της, εγώ δε μπορώ να ακούσω τι λέει. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι, όπως έχουν γεννηθεί από μόνα τους, γιατί είναι πρότυπα για τα κορίτσια εκεί έξω».

Όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks και το ενδεχόμενο να το παρουσιάσουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε: «Για το My Style Rocks προτιμώ ξεκάθαρα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είναι κορίτσι του χώρου, που ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό το concept. Η Κωνσταντίνα τι έχει κάνει και έχει πάει καλά;». «Λες να αποφασίζει αυτή (η Κωνσταντίνα);» ήταν η απάντηση που έδωσε, όταν τη ρώτησαν ποιος είναι αυτός, που πιστεύει πως έχει τον τελευταίο λόγο για την παρουσίαση του show.