Ηλιάνα Παπαγεωργίου για GTNM: «Αρρώσταινα όλο και πιο πολύ»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για GTNM: «Αρρώσταινα όλο και πιο πολύ»

Οι αποκαλύψεις που έκανε για το bullying και τις εγχειρήσεις

Αποκαλύψεις για όσα δύσκολα πέρασε όσο ήταν στο GNTM έκανε στο podcast «Inside without outsiders» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελινγκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δεν συνέβη κάτι άλλο, απλά ήταν στο μυαλό μου» είπε όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα, ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα όσα καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δεν το ξέρει αυτό» περιέγραψε για την περίοδο του GNTM.

«Στη δεύτερη σεζόν του σόου ήμουν πολύ άσχημα, έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα» τόνισε και συνέχισε: «Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη, το βάρος μου άλλαζε, τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα από τα φάρμακα κλπ. Η πρώτη και δεύτερη σεζόν (του GNTM) ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη. Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό, ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media λέγοντας ότι είμαι άρρωστη. Είμαι ξανά υγιής. Αν σας δοθεί εξουσία χρησιμοποιείστε τη με τον σωστό τρόπο».