GNTM: Απρόσμενη εξέλιξη με δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις – Εμβρόντητοι οι κριτές

GNTM: Απρόσμενη εξέλιξη με δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις – Εμβρόντητοι οι κριτές

Οι διαγωνιζόμενες δυσκολεύτηκαν αρκετά να ανταποκριθούν σε αυτό που τους ζήτησαν

Στο GNTM της Δευτέρας (17/10) είχαμε μία σημαντική ανακοίνωση. Η Εβελίνα ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της ότι θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό.

Οι χαλαρές στιγμές των κοριτσιών στην πισίνα μαζί με την Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα τελείωσαν σύντομα και ξεκίνησε η δοκιμασία αποχώρησης στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ. Ο ιστορικός οίκος Φαλιάκος άνοιξε, αποκλειστικά για το GNTM 5, το αρχείο του και έβγαλε θησαυρούς 30 ετών για να ντύσει τα κορίτσια.

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν αρκετά να ανταποκριθούν στο ζητούμενο και να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη. Το γεγονός πως δεν κατάφεραν να αντιληφθούν το τι συμβαίνει γύρω τους, συνετέλεσε ώστε η κριτική να είναι πολύ αυστηρή σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που έφτασε στο πλατό.

Ο πρώτος guest judge της σεζόν, ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκου, κατέλαβε την τέταρτη θέση δίπλα στους κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα.

Στο τέλος της βραδιάς υπήρξε ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση, αφού η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι θα φύγει για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η εξέλιξη άφησε εμβρόντητους τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

Σχετικά Tags
GNTM