GNTM: Έβγαλε την χειρότερη φωτογραφία και αποχαιρέτησε

GNTM: Έβγαλε την χειρότερη φωτογραφία και αποχαιρέτησε

Τι σχολίασε η Βίκυ Καγιά

Στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης τα κορίτσια απόλαυσαν χαλαρές στιγμές και στη συνέχεια γνώρισαν τον διατροφολόγο, Δημήτρη Πέππα και τον γυμναστή, Αλέξανδρο Σίαρς. Ο πρώτος έφερε τις διαγωνιζόμενες πιο κοντά στην δίαιτα η οποία θα βασιστεί το διατροφικό πρόγραμμά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι ενώ ο δεύτερος έδωσε μια γεύση από το πρόγραμμα γυμναστικής που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας πήγαν τα κορίτσια για bowling. Ένα ατύχημα διέκοψε τη διαδικασία φωτογράφισης που ακολούθησε και μία παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην έναρξη του αποψινού πλατό έδειξε ότι θα πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην Κάτια, η οποία δεν κατάφερε να φέρει κάποια φωτογραφία για αξιολόγηση.

Το όνειρο του GNTM 5 τελείωσε πρόωρα για μία ακόμα διαγωνιζόμενη, που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές.

Η παίκτρια, που δεν συνεχίζει το ταξίδι της στο GNTM κι αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι η Νάγια, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία. Η Βίκυ Καγιά της ανέφερε ότι δεν νομίζει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στους ρυθμούς το διαγωνισμού.

Σχετικά Tags
GNTM