Κώστας Κόκλας: Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς

Κώστας Κόκλας: Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς

«Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω 'έρωτα, χτύπα με'», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός

Μια πολύ ενδιαφέρουσε συνέντευξη με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις αμοιβές των ηθοποιών, τον έρωτα αλλά και την αδυναμία στην παρούσα φάση να ανταπεξέλθει επαρκώς σε μια σχέση.

«Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω όμως υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά. Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα», είπε ο Κόκλας και ρωτήθηκε για έναν επόμενο... έρωτα:

«Ένας έρωτας ποτέ δεν σε ποιειδοποιεί παρά έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος! Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω «έρωτα, χτύπα με». Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια και τον γιο μου όπως και τους δίνω».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός επισήμανε: «Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση».