Κατερίνα Βρανά: «Τρεις φορές οι γιατροί φοβήθηκαν ότι θα με έχαναν»

Κατερίνα Βρανά: «Τρεις φορές οι γιατροί φοβήθηκαν ότι θα με έχαναν»

«Την πρώτη φορά δεν είχα ιδέα, αλλά τις άλλες δύο ένιωθα, ότι ήμουν τελείως αλλού»

Στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της και όλα όσα ακολούθησαν εντός και εκτός νοσοκομείου, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» η stand up comedian Κατερίνα Βρανά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βρανά σημείωσε ότι «όταν ξύπνησα από το κώμα και η οικογένεια μου άρχισε να χαίρεται που δεν μπορούσα να μιλήσω, το βρήκα αστείο. Μου το είπαν μάλιστα επί τόπου! Νομίζω πως το αστείο είναι πολύ μέρος του χαρακτήρα μου και λόγω δουλειάς και λόγω οικογένειας. Είναι αυτόματο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει, πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα, ούτε οι γιατροί. Μας πήρε ένα εξάμηνο, για να καταλάβουμε πόσο βαθιά είχε γίνει η ζημιά, η βλάβη, οπότε η αντίδραση όλων ήταν "αφού σώθηκες, σε λίγο καιρό θα είσαι καλά". Από την ώρα που ξύπνησα, έτυχε άλλες δυο φορές κάτι, που νόμιζαν πάλι ότι θα με χάσουν».

«Εγώ ήξερα ότι δεν πέθαινα, απλώς… δεν με άκουγε κανείς! Έπαθα μια αιμορrαγία, πανικός, μπήκα στο χειρουργείο, γιατί ένα σωληνάκι είχε τρυπήσει κάποιον μυ, αλλά επικράτησε υστερία. Ξυπνάω από αυτό το χειρουργείο τελείως τυφλή, πανικός και εκεί» περιέγραψε. «Τρεις φορές οι γιατροί φοβήθηκαν, ότι θα με έχαναν. Εγώ είχα τις αισθήσεις μου. Την πρώτη φορά δεν είχα ιδέα, αλλά τις άλλες δύο ένιωθα, ότι ήμουν τελείως αλλού. Φοβήθηκα όταν μου είπαν, ότι έχω αιμορραγία και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μου είχαν βγάλει το σωληνάριο και δυσκολευόμουν με την αναπνοή μου. Βλέπω τον αδελφό μου που τα είχε παίξει και γύρισα και του είπα πως φοβάμαι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Βρανά.