Δούκισσα Νομικού: Η επόμενη κίνηση της μετά το «Πρωινό» – Τι παίζει με την θέση που έμεινε κενή στην εκπομπή

Δούκισσα Νομικού: Η επόμενη κίνηση της μετά το «Πρωινό» – Τι παίζει με την θέση που έμεινε κενή στην εκπομπή

Σε ποια παρουσιάστρια έγινε πρόταση αλλά η ίδια αρνήθηκε ευγενικά

Στον απόηχο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό», δύο ερωτήματα πλανώνται στον αέρα: θα υπάρξει αντικατάστασή της στην εκπομπή και ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1;

Σχετικά με την Δούκισσα Νομικού, όπως γράφει το zappit.gr, υπάρχουν διάφορες σκέψεις, συζητήσεις και προτάσεις. Ωστόσο, όλα βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, καθώς η ίδια επιθυμεί όταν θα πει το επόμενο «ναι», να ακολουθήσει μια επιτυχημένη συνεργασία. Για την ώρα, η τηλεοπτική επιστροφή της Δούκισσας πιθανολογείται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσον αφορά στο θέμα της αντικατάστασής της, προς το παρόν δεν υπάρχει προοπτική αντίστοιχης αντικατάστασης, η ομάδα συνεχίζει ως έχει. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν γίνει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές. Τα εμπορικά της εκπομπής είναι αυτά που θα κρίνουν αν θα έχουμε νέα άφιξη στο Πρωινό. Αυτό σημαίνει ότι όποιο πρόσωπο ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα αναλάβει κυρίως τα εμπορικά και θα έχει και παρουσία στα ζώδια.

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, τα παραπάνω δεδομένα περιορίζουν τον αριθμό των παρουσιαστών που θα μπορούσαν να δώσουν θετική απάντηση σε ενδεχόμενη πρόταση.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόταση δέχτηκε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η Φλορίντα, η οποία είχε πολύ επιτυχημένη παρουσία την περασμένη σεζόν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποχώρησε λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων, αρνήθηκε ευγενικά να μπει στο «Πρωινό», ακριβώς γιατί αυτό που της προτάθηκε ήταν περισσότερο διεκπεραιωτικό και λιγότερο δημιουργικό.