Νίκος Βέρτης: Θα προτιμούσα να δουλεύω σε σουβλατζίδικο χωρίς μισθό, παρά να πάω στο Survivor

Νίκος Βέρτης: Θα προτιμούσα να δουλεύω σε σουβλατζίδικο χωρίς μισθό, παρά να πάω στο Survivor

«Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια»

Ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε το #PameParaliaProject για μία συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1», και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής απάντησε στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, επιλέγοντας με χαρά το σουβλατζίδικο και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά, με το πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του σημείωσε ο Βέρτης: «Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου» είπε ο τραγουδιστής.

1
σχόλιο
  1. avatar Καλά

    λέει...

Παρακαλούμε περιμένετε ...