Νίκος Βέρτης: Έξαλλος λόγω αστυνομικού ελέγχου στο κέντρο που τραγουδούσε – «Aς μας γράψουν, έλεος»

Νίκος Βέρτης: Έξαλλος λόγω αστυνομικού ελέγχου στο κέντρο που τραγουδούσε – «Aς μας γράψουν, έλεος»

Δείτε βίντεο

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ούτε πάνω στην πίστα, ο Νίκος Βέρτης για την παρουσία των αστυνομικών στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από δυο χρόνια και μια δικαστική περιπέτεια, άρχισε ξανά εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια λειτουργίας και ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό και μάλιστα τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, όπως αναφέρει το makthes.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».