Μάκης Δελαπόρτας: Η Μάρθα Καραγιάννη θα ήθελε μετά τον θάνατο της να ακούγεται ότι ήταν ακομπλεξάριστος άνθρωπος

Μάκης Δελαπόρτας: Η Μάρθα Καραγιάννη θα ήθελε μετά τον θάνατο της να ακούγεται ότι ήταν ακομπλεξάριστος άνθρωπος

«Έβαλε τελεία εδώ και δυο χρόνια, ήταν προετοιμασμένη»

Για την Μάρθα Καραγιάννη μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της δημοφιλούς ηθοποιού. Ο στενός της φίλος βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και στην φιλοσοφία που είχε στη ζωή.

«Η Μάρθα θα ήθελε μετά τον θάνατο της να ακούγεται ότι στην ουσία ήταν ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος γιατί ήταν με μια βαθιά φιλοσοφία για την ζωή και το μετά της ζωής. Η Μάρθα το είχε ψάξει πάρα πολύ για αυτό και ένα ταξίδια σε χώρες. Είχε πάει στο Θιβέτ και το είχε ψάξει. Ήταν προετοιμασμένη. Είχε πει κάποια στιγμή πως «θα βάλω μια τελεία». Αυτή η τελεία μπήκε εδώ και δυο χρόνια, πριν ακόμα υπάρξει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας και το εξήγησε ως εξής:

«Είπε ότι «ΟΚ, χόρτασα, ρούφηξα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα, ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, πήρα πολύ χειροκρότημα, αποδοχή… φτάνει! Να ζήσω λίγο και γω σαν άνθρωπος». Δεν ήθελε καθόλου να πεθάνει στο σανίδι. Είχε μια άλλη φιλοσοφία για την ίδια την ζωή . Πίστευε πως όλα έχουν την ηλικία τους, ακόμα και ο έρωτας».

«Πέρα από το ότι ήμαστε πολύ φίλοι, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την αυτοβιογραφία της είπαμε τα πάντα. Όταν φτάσαμε στο κομμάτι του έρωτα, μιας και ήταν βεβαίως το απόλυτο sex symbol για χρόνια ολόκληρα, μου είπε πως γύρω στα 50 αποφάσισε να μην ξαναφορέσει ποτέ μπικίνι γιατί το μπικίνι ήταν ο εφιάλτης της για όλα εκείνα τα χρόνια της Φίνος Φιλμ. Που σημαίνει ότι έπρεπε να τρώει τα πάντα σε εξαντλητικές δίαιτες για να μπορεί να έχει το αντίστοιχο σώμα», κατέληξε ο Μάκης Δελαπόρτας.