GNTM – Αυτή είναι η πιο πετυχημένη audition της ιστορίας: Ξεπέρασε τις 1,7 εκατομμύρια προβολές

GNTM – Αυτή είναι η πιο πετυχημένη audition της ιστορίας: Ξεπέρασε τις 1,7 εκατομμύρια προβολές

Δείτε ποιες συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα

To GNTM ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα με αρκετά νέα φιλόδοξα μοντέλα να περνούν μπροστά από τη κριτική επιτροπή, η οποία φέτος αποτελείται από τέσσερα νέα μέλη. Εκεί βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά, που επέστρεψε στη θέση της, αλλά και τους Γιώργο Καράβα (που από coach πήρε προαγωγή σε κριτή), Τάσο Σωφρονίου και Σοφία Χατζηπατέλη.

Το κόνσεπτ του ανανεωμένου GNTM θέλει αυτή τη σεζόν να διαγωνίζονται μόνο κορίτσια, προκειμένου τον Δεκέμβριο να αναδειχθεί το κορυφαίο μοντέλο της χώρας για το 2022.

Η πιο viral audition μέχρι σήμερα είναι εκείνη της Άννας Μαρίας Ηλιάδου από το GNTM 2 τον Σεπτέμβριο του 2019. Η audition της 18χρονης τότε Άννας Μαρίας αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο επιτυχημένη - από άποψη προβολών – καθώς μετράει περισσότερες από 1.7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

 

H μετέπειτα νικήτρια του σόου (μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο) κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό) με το που μπήκε στην αίθουσα και ξεκίνησε να περπατά. Έκανε τα πάντα σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος και πήρε αστραπιαία τα τέσσερα «ναι».

Απ’ ότι φάνηκε και στη συνέχεια οι κριτές είχαν δίκιο, μιας και η Άννα Μαρία έκανε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τίτλο του GNTM. Αυτό που προκαλεί τώρα εντύπωση είναι πως στη δεύτερη θέση με τις πιο προβεβλημένες audition βρίσκεται αυτή της Αλιόνα με 1.6 εκατομμύρια προβολές, η οποία αν και αποκλείστηκε, έμεινε στην ιστορία για τη φράση της «έχω κάνει χίλια και τσίτος».

 

Τέλος, στην τρίτη θέση της λίστας με κάτι παραπάνω από 1.5 εκατομμύριο προβολές είναι η audition της νικήτριας (μαζί με την Άννα Μαρία) του GNTM 2, Κάτιας Ταραμπάνκο.

Σχετικά Tags
GNTM