Δημήτρης Παπανώτας: Αυτό που είπε για την Μαλέσκου προκάλεσε χαμό στην «Super Κατερίνα»

Δημήτρης Παπανώτας: Αυτό που είπε για την Μαλέσκου προκάλεσε χαμό στην «Super Κατερίνα»

«Δεν έχω σκοπό να πεθάνω στην τηλεόραση» τόνισε ο δημοσιογράφος

Μια συνέντευξη που προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος αρχικά τόνισε πως δεν του λείπει κάποιος από το τηλεοπτικό τοπίο τη φετινή σεζόν λέγοντας ότι: «Είμαστε πλήρεις. Τους έχουμε όλους» ενώ χαρακτήρισε το γεγονός πως η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται εκτός «απώλεια γιατί έχει να δώσει στην τηλεόραση και απορώ πώς έγινε αυτό και έμεινε απ’ έξω».

Ο Δημήτρης Παπανώτας ρωτήθηκε για την αυστηρή κριτική που ασκεί κατά καιρούς στην Ιωάννα Μαλέσκου. «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκατομμύρια Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές. Γιατί; Είναι κακό να είσαι δάσκαλος; Όταν θα φτάσει η Μαλέσκου 50 και 55 θα θυμηθεί ότι ένας Παπανώτας κάποτε είπε και αυτό και θα αυτομουντζώνεται που δεν ακολούθησε μια καριέρα που είναι όμορφη, που έχει να κάνει με παιδάκια, ασφαλής. Λέω αυτό που θα έλεγα και στην ανιψιά μου. Πήρε πολύ ζεστά το ρόλο της πρωταγωνίστριας. Δεν φταίει, η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική του πορεία, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως: «Δεν έχω πολλά χρόνια μπροστά μου στην τηλεόραση και δεν έχω σκοπό να πεθάνω στην τηλεόραση».

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχες πει ότι είμαι σα χάσκι»

Στο τέλος της προβολής του βίντεο η συζήτηση στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» άναψε για τα καλά.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος είπε: «Εμένα με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία και με στενοχωρεί να ακούγονται πράγματα του στυλ “δεν κάνει” από έναν άνθρωπο που είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για την Μαλέσκου που βιοπορίζεται από την τηλεόραση. Έχει λόγο ο καθένας που βγαίνει να πει τα πάντα, όχι όμως ότι δεν κάνει ο οποιοσδήποτε. Αυτό για μένα είναι άκομψο και μικρόψυχο».

«Άλλο κριτική οξεία και άλλο τοξική», παρατήρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κι ενώ η συζήτησε είχε ανάψει, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον… Πεντάμορφο Κόσμο; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση φρικτή. Xαμογελούσα και ήμουν Πετρίδης, χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα. Είχε γυρίσει και είχε πει: “Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει”. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η συζήτηση επέστρεψε στον Δημήτρη Παπανώτα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναπήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω το Big Brother. Βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε “Τι θέλει ο Μικρούτσικος; Αυτός πρέπει να συνταξιοδοτηθεί”. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει ο καθένας το οτιδήποτε. Τώρα που αρχίζουμε, δύο πρόσωπα είναι πάλι που με κατηγορούν, η μία είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σε συνέντευξη στο Open μίλησε εκ νέου για συνταξιοδότηση. Η απάντησή μου είναι ότι βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια καινούρια εκπομπή και λέγεται “Τα νούμερα”».