X-Factor: Τι λέει η νικήτρια που θα τραγουδήσει στις συναυλίες με τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες»

X-Factor: Τι λέει η νικήτρια που θα τραγουδήσει στις συναυλίες με τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες»

Η Κατερίνα Λαζαρίδου κέρδισε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ

Μεγάλη νικήτρια στον τελικό της Κυριακής στο X-Factor ήταν η Κατερίνα Λαζαρίδου, η οποία θα έχει πολλά οφέλη από τις επιτυχίες στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X-Factor, μαζί με ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Δεύτερος στην προτίμηση του κοινού ήταν ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο σόου και τα μελλοντικά τους σχέδια.

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια αξέχαστη πορεία. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια, θέλω βήμα βήμα να το πηγαίνω. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι η νικήτρια. Δεν είχα σκοπό να πάω ποτέ. Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X-Factor, αλλά μου βγήκε σε καλό», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα στις συναυλίες του συγκροτήματος «Μέλισσες».

Ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, επίσης δεν φανταζόταν τον εαυτό του στην σκηνή του X-Factor: «Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή. Δήλωσα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν την οντισιόν, με πίεσε ένας καλός μου φίλος. Και η Μαρίζα και εγώ ήμασταν σε απόγνωση γιατί αναρωτιόμασταν αν κάτι τόσο διαφορετικό για την Ελλάδα μπορεί να πάει μακριά στον διαγωνισμό. Δεν το περιμέναμε».

Οι δυο τους έκλεισαν μουσικά την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, τραγουδώντας ντουέτο ένα αγαπημένο τους τραγούδι.