Χάρης Ρώμας: «Ήταν συγκλονιστικό, έπαθα σοκ»

Χάρης Ρώμας: «Ήταν συγκλονιστικό, έπαθα σοκ»

«Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις έχει αντίκρισμα σε κάποιον κόσμο που πιάνει αληθινό τόπο»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να γίνει δήμαρχος, στη Ντίνα Κώνστα, ενώ συγκινημένος μίλησε για τη συνάντησή του με ένα 16χρονο κορίτσι.

«Ο Μαυρογιαλούρος είναι κάτι τελείως διαφορετικό και το έκανα με κέφι. Η Ντίνα Κώνστα μού είχε πει "χρυσό μου, κάνεις πολύ πειστικά τον δήμαρχο, μήπως είναι το απωθημένο σου;". Τώρα που "έφυγε" το θυμήθηκα. Κάνω την προσπάθεια να εκλεγώ δήμαρχος μόνο από αγάπη για τον δήμο Χαλανδρίου. Στο παιδί Χάρη Ρώμα θα έλεγα να μην προσπαθεί να αρέσει και να μη θέλει να γίνει γιατρός», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας είπε στη συνέχεια συγκινημένος: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με είχε φωνάξει στην "Ελπίδα" να δω ένα κορίτσι. Ήταν μια έφηβη 16 χρονών, πανέμορφη. Ήταν οργισμένη γι’ αυτό που της έφερε η ζωή.

Ήταν συγκλονιστικό το ότι μου είπε επιθετικά σχεδόν ότι "ήθελα να σας δω για να σας πω ότι δεν μπορώ να γελάσω, είμαι στεναχωρημένη με αυτό που μου συμβαίνει. Η τύχη ήταν πολύ κακή μαζί μου, αλλά γελάω μόνο όταν βλέπω αυτά που κάνετε στην τηλεόραση. Και σας ευχαριστώ γι’ αυτό".

Έπαθα σοκ γιατί αισθάνεσαι ότι κάτι κάνεις σε αυτόν τον κόσμο, προσφέρεις κάτι τελικά και ότι δεν είναι μόνο για τον εαυτό σου αυτό που γίνεται, αλλά έχει αντίκρισμα σε κάποιον κόσμο που πιάνει αληθινό τόπο».