Φαίη Σκορδά σε Βασίλη Καπερνάρο: «Εγώ ορίζω τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς»

Φαίη Σκορδά σε Βασίλη Καπερνάρο: «Εγώ ορίζω τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς»

Ένταση στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη

Έντονο διάλογο είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος ήταν καλεσμένος μέσω Skype, προκειμένου να μιλήσουν για την αγωγή που έχει καταθέσει ο ηθοποιός κατά του ΣΕΗ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον δικηγόρο, με τον Βασίλη Καπερνάρο να απαντά: «Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω…» για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Σκορδά: Απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, αν μου επιτρέπεται, στην εκπομπή εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη. Η ερώτηση λοιπόν…

Καπερνάρος: Εσείς ή ο κος Λιάγκας;

Σκορδά: Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;

Καπερνάρος: Βεβαίως θέλω να με ρωτήσετε.

Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο Βασίλης Καπερνάρος αρνήθηκε να απαντήσει, γιατί το ερώτημα ήταν υποθετικό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και πρόσθεσε «μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία του απάντησε: «Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς», για να επανέλθει ο δικηγόρος λέγοντας: «Μη μου κόβετε απαντήσεις. Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο».

Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις, λέγοντας στον δικηγόρο, ότι πρέπει να γίνεται διάλογος.