Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί απέχει από την εκπομπή της Καινούργιου – Τι θα γίνει τη νέα σεζόν

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί απέχει από την εκπομπή της Καινούργιου – Τι θα γίνει τη νέα σεζόν

Ποιος είναι ο όρος για να βρεθεί στο φινάλε της «Super Κατερίνα» την Παρασκευή

Τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος απέχει από την εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής μίλησε στο Happy Day, τόσο για την κατάσταση της υγείας του, όσο και για το αν θα τον δούμε στο φινάλε της Παρασκευής και αν θα συνεχίσει του χρόνου τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός. Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ερώτηση για το αν θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Super Κατερίνα. Όσο για την επόμενη σεζόν, ο παρουσιαστής ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή αρκεί να ακούγονται όλες οι απόψεις, όπως είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...