Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι θέσεις του Παπανώτα για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι θέσεις του Παπανώτα για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες»

«Νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης»

Ιωάννα Μαλέσκου κατά Δημήτρη Παπανώτα. Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για την Μαρία Σολωμού και την ηλικία της, η πρώτη απασφάλισε κατά τη διάρκεια του «Love it».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος με την απάντηση της Μαρίας Σολωμού και του Ment Fuerte, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε:

«Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω πώς είναι ως άνθρωπος, τηλεοπτικά παρακολουθώντας τον και πριν ασχοληθώ εγώ με την τηλεόραση, γιατί ο άνθρωπος είναι πολλά χρόνια σε αυτό το οποίο κάνει… Μου κάνει εντύπωση, όμως, οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους -μέσα σε αυτούς βάζω και εμένα, άρα δεν εκπλήσσομαι που έχει πει κάτι για την Μαρία Σολωμού- είναι ακραίες και κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Κάπου να υπάρχει ένα όριο».

«Νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, θεωρώντας ότι από το βήμα που τους δίνεται, ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας, γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και για τον Παπανώτα ισχύει αυτό και για μένα και για σένα και για όλους», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει κάτι και πραγματικά σε προσβάλει, ακόμα και όταν δεν ισχύουν αυτά που λέει για σένα, κάπου λες ώπα, ας μπει ένα όριο. Ας έχουμε λίγο μέτρο, ειδικά εμείς που μιλάμε στην τηλεόραση», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.