Ιωάννα Μαλέσκου: «Κόβονται άλλες εκπομπές, μη λέμε πολλά κι εμείς, να βγάλουμε μέχρι 15 Ιουλίου»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κόβονται άλλες εκπομπές, μη λέμε πολλά κι εμείς, να βγάλουμε μέχρι 15 Ιουλίου»

«Το Twitter είναι μια πηγή μόλυνσης»

Με αφορμή όσα είπε η Σοφία Μουτίδου για το Twitter, η Ιωάννα Μαλέσκου άδραξε την ευκαιρία να πει την άποψή της, ενώ στο κλείσιμο πέταξε και το υπονοούμενο για τον ΣΚΑΪ.

«Εμένα στο ξεκίνημά μου και τι δεν έχω δει να γράφεται στο Twitter. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι το οποίο μετράει, μέχρι που αποφάσισα μια πηγή μόλυνσης, είτε είναι το Twitter, είτε κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους, να μην ασχολούμαι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο, να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από αυτό που έχουν γράψει. Αλίμονο αν όλη μας η ζωή και η καθημερινότητα σχηματίζεται και προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο Twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μη μιλάμε κι εμείς λέμε πολλά, να βγάλουμε μέχρι 15 του Ιούλη, να δούμε και τον τελικό του Survivor. Θα αξιωθούμε να δούμε τον τελικό του Survivor», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου κλείνοντας τη συζήτηση.