Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια πολύ καινούργια και επικίνδυνη συνθήκη για μένα»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια πολύ καινούργια και επικίνδυνη συνθήκη για μένα»

«Η τελευταία πενταετία δεν είναι εύκολη για μένα. Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου»

Για τα παιδικά του χρόνια στη Σκιάθο, την αγάπη του για τα παιδιά, την τελευταία δύσκολη πενταετία, αλλά και τη ζωή του μετά το Survivor, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Ελένη».

«Στις Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί, εδώ ενηλικιώθηκα. Είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία. Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα μεγάλο κρυφτό. Πηγαίναμε με τα ποδήλατα στο λιμάνι και πέφταμε στη θάλασσα μαζί με τις τσάντες. Αγαπώ πολύ τα παιδιά γιατί είναι απροστάτευτα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον “Φύλακα Άγγελο”», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η τελευταία πενταετία δεν είναι εύκολη για μένα. Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα με την υποκριτική. Το βιβλίο μου δεν είναι αυτοβιογραφία. Ήθελα απλά να μοιραστώ τα λάθη μου γιατί κι αυτά με βοήθησαν».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια πολύ καινούργια, αλλά και επικίνδυνη συνθήκη για μένα. Μου προτάθηκαν πράγματα που ήταν εντελώς άκυρα στο μυαλό μου και δεν θα τα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για μένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι. Η μεγάλη ζωή δεν είναι στην Αθήνα, αλλά εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα και η βάρκα μου».