Ελένη Κοκκίδου: Ο καλλιτέχνης γεννιέται έτσι, δεν δημιουργείται – Δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός

Ελένη Κοκκίδου: Ο καλλιτέχνης γεννιέται έτσι, δεν δημιουργείται – Δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός

«'Ημουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα - Έκλαιγα συνέχεια», είπε η ηθοποιός

Τις δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση που πέρασε εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Κοκκίδου, οποία ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ1. Η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα παιδικά της χρόνια.

«Ήμουν σε μια συντηρητική οικογένεια και ένα κορίτσι εκείνης της γενιάς δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καλλιτέχνης. Κατ’ αρχήν ήταν καλλιτέχνης η μικρή θεία μου, η οποία δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει γιατί είχε παππού και γιαγιά πάρα πολύ αυστηρούς. Εγώ έμοιαζα σε αυτήν και ήμουν δυστυχισμένη, ναι. Επειδή ήμουν φτιαγμένη για αυτό, αφού εγώ δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός. Ο καλλιτέχνης είναι και δεν δημιουργείται, γεννιέται έτσι», είπε η Ελένη Κοκκίδου και συνέχισε ως εξής:

«Οπότε, ναι, ήμουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα τα οποία όλα είχαν σχέση με την παραμυθία όπως η ξενάγηση. Έκλαιγα συνέχεια και ήμουν ένα παιδί που έκλαιγε συνέχεια. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητη και εξακολουθώ να είμαι, αλλά τώρα έχω άλλα όπλα που απέκτησα με την ζωή, την αυτογνωσία και τη βοήθεια της ψυχανάλυσης».