Ελένη Κοκκίδου: Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο

Ελένη Κοκκίδου: Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο

Η ηθοποιός για την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την τελευταία σκηνή που συγκλόνισε του ςτηλεθεατές

Για τον θάνατο της Βουλίτσας στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που συγκλόνισε τους τηλεθεατές και την αποχώρησή της από το σήριαλ μετά από 10 χρόνια μίλησε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Alpha τώρα».

«Τι να κάνουμε… Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ για τη Βούλα!», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο. Αμέσως μετά το τέλος της προβολής του αποσπάσματος, συγκινημένη η παρουσιάστρια, Βίκυ Χαντζή, είπε με τρεμάμενη φωνή: «Βρε Ελένη μου, αν σου πω ότι συγκινήθηκα, θα το πιστέψεις; Αλήθεια! Όπως και πολλοί τηλεθεατές».

Η Ελένη Κοκκίδου είπε στη συνέχεια: «Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας, γιατί μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το τραγούδι, δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή.  Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο μετά από δέκα χρόνια είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο, ο οποίος πάει κάπου αλλού, να ζήσει σε μια άλλη χώρα».