Δημήτρης Λάλος: Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω – Δεν έχω φτάσει εδώ σαν πυροτέχνημα

Δημήτρης Λάλος: Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω – Δεν έχω φτάσει εδώ σαν πυροτέχνημα

«Με προσεγγίζει ο κόσμος και όλοι εστιάζουν κυρίως στον τρόπο που βουτώ στο ρόλο, όχι στην εμφάνιση», είπε ο πρωταγωνιστός του «Σασμού»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» Δημήτρης Λάλος και μίλησε για την ευρεία αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από το σίριααλ και τη στάση που κρατά με τους θαυμαστές του.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Δημήτρη Λάλου στην στην Real L!fe:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ενώ έχεις κάνει δεκάδες πράγματα, ξαφνικά μιλούν όλοι για εσένα σαν να σε ανακάλυψαν τώρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μα, τώρα με ανακάλυψαν! Μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό που το ευρύ κοινό με γνώρισε μέσα από την τηλεόραση. Αυτό το μέσο μπορεί να τους προσεγγίσει όλους.

Ε: Αντιμετωπίζεις την επιτυχία με χάρη. Χωρίς να έχεις γίνει μέρος του λεγόμενου star system, γράφεις στο Instagram «αγαπώ τους θαυμαστές μου», τους απαντάς, δεν εκτίθεσαι αλλά δεν κρύβεσαι, μιλάς ανοιχτά. Πώς πετυχαίνεις αυτήν την ωραία ισορροπία;

Α: Ότι έχω κάνει, το έχω χτίσει τούβλο – τούβλο. Δεν έχω φτάσει εδώ σαν πυροτέχνημα. Ό,τι έχω κερδίσει το έχω κερδίσει με πολλή δουλειά κι αφοσίωση, με την αξία μου. Δεν έχω ζητήσει χάρη από κανέναν. Και δεν έχω τίποτα να χάσω. Είμαι ο εαυτός μου, απλά. Δεν αγχώνομαι ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι. Αυτός είμαι, σε όποιον αρέσω, τι να πω… Νομίζω ότι σε αυτήν τη στάση με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα χρόνια στο θέατρο. Όπως κι ο ρόλος μου ως δασκάλου στη Μικρή Ακαδημία που έχω ιδρύσει. Γιατί, για να έρθω σε επαφή με τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με το θέατρο, επιστρέφω κι εγώ στη φάση τους, συντονίζομαι μαζί τους, εμπνέομαι κι ο ίδιος.

Ε: Σε έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση οι θαυμαστές σου λόγω της καλής σου εμφάνισης;

Α: Είναι περίεργο. Παρόλο που έχω 15 φαν κλαμπ στο Instagram και στο Facebook, είναι όλοι πάρα πολύ διακριτικοί. Με προσεγγίζουν άνδρες νέοι ή και 70 ετών, γυναίκες, παιδιά. Κι όλοι εστιάζουν κυρίως στον τρόπο που βουτώ στο ρόλο, όχι στην εμφάνιση. Ασχολούμαι με την υποκριτική από το 1999, με το σινεμά από το 2003, κυρίως με την τεχνική του. Αυτό που βλέπουν όλοι ότι κάνω δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής γοητείας, είναι ένα μεθοδευμένο έγκλημα! Ό,τι αλιεύω από τη βουτιά το δίνω απλόχερα στον κόσμο και νομίζω ότι το εκτιμά.

1
σχόλιο
  1. avatar Μετριότητες

    πολλές. Υπάρχουν και (πολύ) καλύτεροι.
    Έχει κάποιες δυνατότητες ίσως... Για κάποιους ρόλους. Και όπως λέει, έχει εμφανιστεί και σε άλλους ρόλους...

Παρακαλούμε περιμένετε ...