Άγριες Μέλισσες: «Στο φινάλε θα έχουμε πολλές κηδείες, θα χάσουμε πολύ κόσμο»

Άγριες Μέλισσες: «Στο φινάλε θα έχουμε πολλές κηδείες, θα χάσουμε πολύ κόσμο»

Ο παπά Γρηγόρης του σήριαλ, Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε το τέλος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης, στην οποία ο παπά Γρηγόρης των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για το φινάλε της σειράς, τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως είχε παίξει στις «Οικογενειακές Ιστορίες».

«Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον, θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή, όπου οι περισσότεροι συνάδελφοι ζήτησαν να μην τη βάλουμε τελευταία σκηνή, γιατί δεν θα μπορέσουμε να τη γυρίσουμε από το κλάμα που θα ρίξουμε. Θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, θα χάσουμε πολύ κόσμο κι από τους δικούς μας», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης είπε στη συνέχεια: «Έχω ακούσει κι εγώ, ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Μπορεί να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια, να ξέρουμε τρία φινάλε, αλλά να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει. Ο ρόλος του παπά Γρηγόρη δεν ήρθε τυχαία. Είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που ζήτησα, είναι όλα όσα έχει ο ρόλος του παπά Γρηγόρη. Λογικό είναι να έχουν πέσει τα νούμερα, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει πέσει τόσο πολύ. Νομίζω ότι κάποιο λάθος γίνεται στη μέτρηση».

Για τη συμμετοχή του στις «Οικογενειακές Ιστορίες», ο Κωστής Σαββιδάκης είπε: «Δεν είναι ντροπή, δεν ντρέπομαι καθόλου. Είναι δουλειά και δεν ξέρεις ο καθένας σε τι χρονική περίοδο της ζωής του βρίσκεται για να το κάνει». Κλείνοντας, ο Κωστής Σαββιδάκης ανέφερε: «Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα. Όταν δω στο θέατρο κάτι να βρωμάει, φεύγω. Κάποιος προσέβαλε ένα συνάδελφο στο θέατρο, του είπα να ζητήσει συγγνώμη, δεν ζήτησε και αποχώρησα δύο εβδομάδες πριν το φινάλε. Κάποια στιγμή πρέπει να απαντάμε σε κάποια πράγματα. Δεν μπορούν να σε βρίζουν και να κάθεσαι. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...