Αποκάλυψη-σοκ από τον Ιωάννη Αθανασόπουλο: «Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου»

Αποκάλυψη-σοκ από τον Ιωάννη Αθανασόπουλο: «Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου»

«Όταν ήμουν στις “Άγριες Μέλισσες”, ήταν ένας που μάλλον είχε εμμονή μαζί μου και έγραφε "καλά τον πληρώνετε για μία ατάκα"»

Κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στν εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός μίλησε και για τα αισχρά μηνύματα που λάμβανε στα social media.

«Στην τρίτη λυκείου πήρα 25-30 κιλά γιατί ήθελα να διαβάσω. Έλεγα στους γονείς μου: τώρα θα κάτσω να διαβάσω, θα τρώω και θα πίνω ό,τι θέλω. Και μετά μου λέει η μητέρα μου – επειδή έκανα χρόνια στίβο και έχω τον σωματότυπο του αθλητή – ότι όποτε θέλεις χάσ΄τα και μετά με το που μπήκα στο πανεπιστήμιο μετά από 6 μήνες τα έχασα επειδή είμαι πολύ στρατιώτης. Από συμμαθητές μου άκουγα τα κλασικά “χοντρέ”, “μπούλη”. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα κανέναν να διεισδύσει στην ψυχή μου. Θα του απαντούσα: εγώ έτσι θέλω να είμαι”», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και συνέχισε:

«Με θυμώνει τόσο πολύ. Αισθάνομαι ότι ζούμε σε μία εποχή που είναι όλα στην τσίτα, ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και να λέει ό,τι θέλει. Να σου εύχεται να πεθάνεις από καρκίνο, να ψοφήσουν οι γονείς σου, θα έπρεπε όλοι αυτοί να έχουν ένα δημόσιο προφίλ να δω ποιοι είναι. Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου».

Μετά διηγήθηκε τα άσχημα μηνύματα που δέχτηκε πιο πρόσφατα:  «Όταν ήμουν στις “Άγριες Μέλισσες”, ήταν ένας που μάλλον είχε εμμονή μαζί μου και έγραφε "καλά τον πληρώνετε για μία ατάκα;". Μου έγραφαν να ψοφήσει η μάνα και ο πατέρας μου. Επειδή στο Instagram δεν θα απαντήσω σε κάποιον άρχιζαν μετά: είσαι ατάλαντος, άσχημος, να πεθάνουν οι γονείς και τα αδέρφια σου. Θα ήθελα πολύ να ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι».