Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Αν ήθελα να κάνω κακό στη Μαρία Αντωνά, αυτό θα της έλεγα»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Αν ήθελα να κάνω κακό στη Μαρία Αντωνά, αυτό θα της έλεγα»

«Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές»

Στο πλατό του «Happy Day» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, το πρωί της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός makeup artist μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο Survivor καθώς και την επικοινωνία που είχε με την Μαρία Αντωνά αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να ανακυκλώσω το θέμα με την Μαρία Αντωνά. Θέλω να πω ότι η Μαρία είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικό την οποία την σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Όσα είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Τα έχω πει και επαναλαμβάνομαι αλλά δυστυχώς πρέπει να τοποθετηθώ ξανά».

«Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το πιστεύω και το θεωρώ, με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό, θα έλεγα πως ναι, είδα κάτι σοβαρό. «Όχι Μαρία μου, δεν είδα τίποτα το σοβαρό» Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους».

«Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές για αυτό το πράγμα. Όταν μπαίνεις όμως σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Αναγκαστικά σχολιάζουμε εμείς οι πέντε, ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ήθελα να προσβάλλω καμία οικογένεια και ότι είπα το είπα στα πλαίσια μιας ενότητας μέσα στο Survivor που την έκανα και πάρα πολύ χιουμοριστικά. Κανείς δεν με καθοδήγησε να κάνω τίποτα από την παραγωγή» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Παρακαλούμε περιμένετε ...