Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Λάμβανα 300 γράμματα την ημέρα από θαυμάστριες»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Λάμβανα 300 γράμματα την ημέρα από θαυμάστριες»

Η πικρία του ηθοποιού για το πώς αντιμετωπίστηκε στο χώρο μετά το τέλος της σειράς «Ρετιρέ»

Για την αγάπη που δέχτηκε στο παρελθόν από το γυναικείο κοινό μίλησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στην εκπομπή «Στούντιο 4», ενώ θυμήθηκε και την εποχή που μεσουρανούσαν ηθοποιοί, όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προηγούμενες δεκαετίες, όταν ο έρωτας άνθιζε μέσω γραμμάτων, ενώ αποκάλυψε και αυτό που τον πείραξε, μετά το τέλος του «Ρετιρέ». Αναφερόμενος στη ρομαντική εποχή των γραμμάτων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δική του περίπτωση, αποκαλύπτοντας ότι «Λάμβανα 300 γράμματα την ημέρα», ενώ παραδέχτηκε και ότι του άρεσε που ήταν ένας γόης της εποχής.

Στη συνέχεια ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως στη δεκαετία του '80 και μετά την καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Ρετιρέ» ένιωσε πως τον απέκλεισαν από το ποιοτικό θέατρο, από τη στιγμή που οι σειρές της δεκαετίας εκείνης θεωρούνταν πολύ καλτ.

«Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση κι ήταν οι πρώτες δουλειές που έγιναν, όπως και το "Ρετιρέ", αμέσως μετά άλλαξε λίγο η αισθητική κι ο χάρτης. Έγιναν άλλου είδους δουλειές κι αυτές θεωρήθηκαν λίγο παρωχημένες. Είναι σαν να τελείωσε μια εποχή και να ξεκίνησε μια καινούρια. Το Ρετιρέ είναι λίγο καλτ. Μετά άλλαξε λίγο το χιούμορ κι η κατάσταση κι αυτό θεωρήθηκε παρωχημένο. Μετά το "Ρετιρέ" έγινε αυτό (ένιωσα να με εξαιρούν) και ξαφνικά στη συνείδηση του χώρου τοποθετήθηκες κάπου αλλού. Με πείραξε στην αρχή γιατί γενικά δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζονται οι ηθοποιοί ή να υπάρχουν ταμπέλες. Δεν είσαι εμπορικός, θεατρικός ή τηλεοπτικός ας πούμε. Είσαι επαγγελματίας κι είσαι είτε καλός είτε κακός. Δεν συμφωνώ με αυτό κι υπάρχει ακόμα», δήλωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.