Δημήτρης Πιατάς: Έχω το σύνδρομο της γάτας – Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα

Δημήτρης Πιατάς: Έχω το σύνδρομο της γάτας – Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα

«Το κοινό μου είναι γυναίκες, γιατί τους φαίνομαι… γούτσου γούτσου»

Με το γνωστό του χιούμορ απάντησε στις ερωτήσεις ο Δημήτρης Πιατάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την παράσταση «Η άλλη πλευρά της καταιγίδας», στην οποία συμμετέχει, αλλά και το... σύνδρομο που τον διακατέχει.

«Υποχρεώθηκα λόγω του ρόλου μου στην “Άλλη πλευρά της καταιγίδας” να ξυρίσω το κεφάλι μου. Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα, το ίδιο και η κόρη μου με την εγγονή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο Δημήτρης Πιατάς είπε στη συνέχεια: «Είμαι 48 χρόνια ηθοποιός και είμαι 71 ετών. Οι φίλοι μου είναι όλοι συνταξιούχοι σε κάποιο καφενείο, εγώ όμως είμαι ακόμα ενεργός, κάνω ότι κάνει ένας νέος. Αισθανόμουν πανάθλια όταν σε ένα νούμερο έλεγα ποίημα στην Υπουργό Πολιτισμού και είδα τη Μελίνα Μερκούρη στην πρώτη σειρά».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Θα ήθελα να σταματήσω το θέατρο πριν με σταματήσει το θέατρο. Απαγορεύεται να σε λυπάται ο θεατής. Έχω το σύνδρομο της γάτας. Αν μου συμβεί κάτι, θα εξαφανιστώ. Το κοινό μου είναι γυναίκες, γιατί τους φαίνομαι… γούτσου γούτσου».