Δημήτρης Σκουλός: Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός

Δημήτρης Σκουλός: Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν» είπε για το GNTM

To GNTM θα επιστρέψει το φθινόπωρο με πάρα πολλές αλλαγές στα πρόσωπα, ανάμεσά τους τον Δημήτρη Σκουλό, που δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο, κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα συμβεί, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας» συνέχισε. «Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;» είπε.

«Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών» συνέχισε ο Δημήτρης Σκουλός.

Όσο για το ποιοι θα του λείψουν από το GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα. Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει, που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί…».