Ιωάννα Μαλέσκου σε Ουγγαρέζο: «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου»

Ιωάννα Μαλέσκου σε Ουγγαρέζο: «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου»

Η παρουσιάστρια δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο

Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο απάντησε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου, μέσα από τον αέρα του «Love it». Η παρουσιάστρια, που φαίνεται να έχει αποφασίσει πως πλέον τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο, έκανε τη δική της προσωπική παρέμβαση στην εκπομπή.

«…η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο "μάτι του κυκλώνα' για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο "Μάτι του Κυκλώνα' επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο άρθρο του στο «youfly.com».

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε σήμερα στον αέρα του "Love it": «Αυτό το μάτι του κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση. Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω τουίτ ή θα του στείλω ένα μήνυμα για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε οφείλουμε να έχουμε γνώσεις.

Κι αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πώς θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός… τι καλά που είμαι εδώ; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την… σόουπιτς με αγάπη».