Φαίη Σκορδά σε Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Ήρθατε στην εκπομπή μου και κάνετε τώρα τι;»

Φαίη Σκορδά σε Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Ήρθατε στην εκπομπή μου και κάνετε τώρα τι;»

Ένας πολύ άβολος διάλογος στο «Πρωινό»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ζωντανά στο Πρωινό την Πέμπτη, για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μετά από μερικά λεπτά οι τόνοι ανέβηκαν πολύ υψηλά, μετά από μια παρατήρηση που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Φ.Σ. Για να εκτιμήσεις και να καταλάβεις την ψυχολογία θα πρέπει να έχεις έντονη και την ενσυναίσθηση. Στα δικαστήρια φαντάζομαι το αίσθημα της ενσυναίσθησης να μην πρέπει να κυριαρχεί.

Μ.Δ. Κυριά Σκορδά, ενσυναίσθηση μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό; Το χρησιμοποιείτε πολύ. Τι σημαίνει ενσυναίσθηση; Μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό της λέξης ενσυναίσθηση που χρησιμοποιείται συχνά πυκνά στον λόγο σας;

Φ.Σ. Μου κάνετε τώρα τι;

Μ.Δ. Χρησιμοποιείτε έναν όρο και πιστεύω ότι πρέπει να τον εξηγήσετε στον κόσμο.

Φ.Σ. Εγώ λοιπόν, αυτή τη στιγμή, έχοντας την ενσυναίσθηση καταλαβαίνω ότι εσείς μου κάνετε μια επίθεση χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Να κάνω ετυμολογική ανάλυση του όρου; Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει ένας όρος που τον ξέρουν τα παιδιά μου;

Μ.Δ. Γιατί δεν μου τον λέτε κι εμένα που δεν τον ξέρω;

 

Μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τον αποχαιρέτησε. Εκείνος, ωστόσο, θέλησε να κάνει έναν παραλληλισμό με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.

Οι τόνοι μεταξύ των δύο ανέβηκαν ξανά και ο διάλογος κατέληξε κάπως έτσι:

Φ.Σ. Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε, δεν θα σχολιάσω εγώ κάτι.

Μ.Δ. Θα είναι λάθος σας αν με κόψετε στον αέρα. Τον παραλληλισμό μπορώ να τον κάνω γιατί τα νομικά τα ξέρω καλύτερα από εσάς κυρία Σκορδά.

Φ.Σ. Σαφώς