Άρης Πορτοσάλτε: «Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση για τον Καπουτζίδη»

Άρης Πορτοσάλτε: «Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση για τον Καπουτζίδη»

Με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού κατά τον τελικό της Eurovision 2022

Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον τελικό της Eurovision 2022 αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού και ένας από εκείνος που αναφέρθηκε στο θέμα ήταν ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει,. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. » συμπλήρωσε ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του. Αυτό. Τίποτα άλλο».

 

 

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του. «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».