Γιώργος Καπουτζίδης: Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision λόγω της υγείας μου

Γιώργος Καπουτζίδης: Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision λόγω της υγείας μου

Ο ηθοποιιός επέστρεψε από την Ιταλία με το χέρι σε νάρθηκα

Το απόγευμα της Κυριακής (15/05) επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φωκάς Ευαγγελινός και Μαρία Κοζάκου από την Ιταλία και τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Όλοι τους ευχαριστημένοι από τη θέση και την επίδοση της ελληνικής συμμετοχής και της Αμάντα, μίλησαν για έναν φαντασμαγορικό τελικό. Βέβαια, έκανε εντύπωση ότι το δεξί χέρι του Καπουτζίδη ήταν σε νάρθηκα και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν δύσκολος για τον ίδιο ο φετινός διαγωνισμός.

«Η Αμάντα ήταν καταπληκτική. Εμείς είπαμε αυτό που είχαμε να πούμε το είπαμε, το κατάλαβαν και τους άρεσε. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ικανοποίηση», είπε και τόνισε πως περίμενε να κερδίσει την πρώτη θέση η Ουκρανία.

«Εγώ το περίμενα να βγει η Ουκρανία», τόνισε, μια άποψη που συμμερίστηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις εκεί πάνω, χτυπάει η κορούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει, είδαμε φώτο που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε και έδωσε απάντηση.

«Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αν τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους».

Όσο για τον διαγωνισμό, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Το κοινό ήταν πολύ ‘ζεστό’, οι διοργανωτές ήταν πολύ φιλόξενοι».

Ο Φωκά Ευαγγελινό επισήμανεκαπου: «Ήταν ωραία διοργάνωση και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα ήταν πολύ θεαματικό. Στον τελικό ήταν πολύ ωραία τραγούδια. Είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται συνεχώς και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Μαρία Κοζάκου για την στήριξή της σχετικά με το πρόβλημα της υγείας του.

«Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα (…) Με στήριξε πολύ και την ευχαριστώ».