Eurovision 2022: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την κατάταξη της Αμάντα στον τελικό

Eurovision 2022: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την κατάταξη της Αμάντα στον τελικό

Ποια θέση δίνουν στο τραγούδι «Die Together»

Η ώρα του τελικού της Eurovision 2022 έφθασε, καθώς απόψε τα τραγούδια των 25 χωρών που προκρίθηκαν, θα ακουστούν στη σκηνή του Pala Olimpico του Τορίνο και το ευρωπαϊκό κοινό και η κριτική επιτροπή θα αναδείξουν τον νικητή.

Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει «φωτιά» αυτές τις μέρες για να προβλέψουν τις θέσεις στις οποίες θα «τερματίσει» η κάθε χώρα. Η μπαλάντα της Αμάντα Γεωργιάδη «Die Together» που εκπροσωπεί τη χώρα μας, δείχνει να έχει τα φόντα για να πάρει μία αρκετά καλή θέση. Η εκπρόσωπός μας θα εμφανιστεί στην 17η θέση στη σειρά των διαγωνιζόμενων.

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αυτή την ώρα η Ελλάδα και η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκονται στην 8η θέση των στοιχημάτων για την Eurovision 2022. Το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση παραμένει στα στοιχήματα η Ουκρανία, ενώ την ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο στη δεύτερη θέση και η Σουηδία στην τρίτη θέση των αποδόσεων. Την υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνουν αυτή την ώρα η Ισπανία, η Ιταλία, η Σερβία, η Πολωνία, η Νορβηγία και η Ολλανδία.